Een dag in het leven van…

Stef, Digital marketing expert bij Team Nijhuis

13 apr 2017
.
Door: Annemarie ten Brinke
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

75
(1)

De 25-jarige Stef Oosterik werkt sinds januari van dit jaar bij Team Nijhuis als Digital marketing expert. Stef heeft na zijn hbo-opleiding commerciële economie nog de universitaire opleiding European Studies afgerond. Hij mag zich hierdoor Master of Science noemen. Om een beeld te geven hoe Team Nijhuis nou écht in elkaar zit, hebben we Stef geïnterviewd. Lees hieronder hoe Stef het vindt bij Team Nijhuis en wat hij nog doet op een dag bij Team Nijhuis.

Hoelang werk je al bij Team Nijhuis?

Vanaf januari dit jaar ben ik echt begonnen, maar in december heb ik al een aantal meeloop dagen gehad. Zo heb ik kennis kunnen maken met de collega’s en het vak. Veel mensen hebben het idee dat ik hier al langer werk. Dat gevoel heb ik zelf ook. Ze zeggen ook weleens dat de tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Dat is bij mij zeker het geval.

Stef Oosterik met voetbal Team Nijhuis
Hoe ben je hier terecht gekomen?

Voor mijn opleiding zocht ik een afstudeerplek. De leraren hebben toen top 3 gegeven van Digitale Marketingbureaus. Team Nijhuis zat hiertussen. Ik heb toen een gesprek gehad met Gerben en Luuk. Helaas is daar destijds niets uitgekomen omdat ik nog door wilde studeren. Team Nijhuis was destijds op zoek naar iemand die na het afstuderen ook direct wilde blijven werken. Afgelopen zomer hebben we weer een gesprek gehad en daar is uitgekomen dat ik vanaf januari kon beginnen bij Team Nijhuis.

Hoe ziet je dag eruit?

De dagen zijn heel verschillend van elkaar. Meestal ben ik bezig met het bouwen en optimaliseren van campagnes voor klanten. Maandelijks leveren we een rapportage op en deze wordt ook met de klant besproken. Daarnaast houd ik mij bezig met het maken van presentaties voor (potentiele) klanten en het opstellen van digitale marketing reviews voor potentiële klanten. Je hebt geen vaste structuur, maar elke week is verschillend. Dat maakt het eigenlijk ook heel erg leuk en uitdagend.

Wat vind je leuk aan je baan?

Ik vind het erg leuk om veel afwisseling in het werk te hebben. De meeste klanten binnen Team Nijhuis verschillen veel van elkaar, waardoor voor elke klant op een andere manier naar de markt gekeken moet worden.  Elke dag bij Team Nijhuis is anders, waardoor er geen verveling in het werk ontstaat. Daarnaast vind ik het erg fijn dat er bij Team Nijhuis flexibele werktijden zijn. Wanneer ik even rust voor mijzelf wil begin ik een uurtje eerder. Zo kan ik heerlijk rustig aan de slag.

Wat vind je een uitdaging?

Klanten kunnen soms veeleisend zijn, wat volkomen terecht is natuurlijk. Daar betalen ze immers ook voor. Het is dan een uitdaging om aan deze wensen te voldoen en klanten tevreden te houden. Daarnaast is het een uitdaging om je te blijven ontwikkelen met de vele veranderingen binnen de digitale marketingwereld. Het is voor mij een streven om qua kennis voor te blijven op de rest.

Wil jij ook werken bij Team Nijhuis?
Solliciteer dan snel en wie weet ben jij straks onze nieuwe Digital marketing expert.

Wat doe je ervoor om voor te blijven op de rest?

Ik lees onze eigen blogs én schrijf eraan mee. Doordat wij Google Premier Partner zijn ontvangen wij veel updates direct vanuit Google met de laatste ontwikkelingen. Bovendien bezoek ik samen met mijn collega’s events waarin de laatste trends door belangrijke spelers uit de markt worden toegelicht. Daarnaast blijf ik natuurlijk mijn certificaten bijhouden. Je ziet weleens blogs van ons voorbij komen. Maar ook Google die veel updates geeft. Op die manier kun je in ieder geval zorgen dat je op het goede niveau blijft qua kennis. Door deze kennis zorg je ervoor dat je klanten ook blijven groeien. We exist to let your business grow.

Hoe is de samenwerking met collega’s?

De samenwerking is geweldig. Je kan bij iedere collega terecht wanneer je vragen hebt en iedereen is bereid om naar je te luisteren. De goede samenwerking binnen Team Nijhuis zorgt er ook voor dat de beste resultaten voor de klant worden behaald. Ook is er naast de goede en gezellige sfeer op de werkvloer ook altijd een hele gezellige sfeer op onze borrels. Een fijne manier om een drukke werkweek af te sluiten.

 

Kortom..

Spreekt het verhaal van Stef jou aan, heb jij kennis van Google AdWords en ben je klaar om bij het leukste bedrijf van Twente te komen werken? Solliciteer dan snel op de functie van Digital marketing expert, hij sluit namelijk al op 16 april om 23:59 a.s.

Send this to friend