We exist to let your business grow.

We are Team Nijhuis and we are Digital Marketing Experts.

↓ Scroll voor meer

Google Premier Partner
Deloitte Fast 50 Awards

Now and Happening

Wil je niets meer missen van de laatste updates van Team Nijhuis? Volg ons dan op onze social media kanalen. Op Facebook bijvoorbeeld delen wij graag een extra kijkje achter de schermen van ons kantoor.

Onze werkwijze en diensten

We bestaan om jou te laten groeien

Groeien is een woord dat we bij Team Nijhuis vaak gebruiken. Dat doen we niet omdat het zo lekker bekt of gewoon leuk klinkt. Als we jou niet kunnen helpen om te groeien, groeien we zelf ook niet. Zo simpel is het.

Hoe we dat doen? Op jouw manier.

Want jij weet alles over de markt en over je klanten. Wij weten hoe je je omzet kunt verhogen met digital marketing, hoe je je bestaande markt kunt behouden, hoe je voorop blijft lopen en waar je mee moet beginnen of misschien zelfs mee moet stoppen. Daarbij werken wij volgens het See, Think, Do, Care model. In het kort houdt dit in dat je je niet alleen op de ‚koop-nu‘ boodschap moet richten (in de Do-fase), maar ook markt kan (en moet) creëeren in de See-, en Think-fase, waarin je klant nog geen klant is, maar zich aan het oriënteren is.

.

Cases & Blog

Wat heb je aan kennis en ervaring uit de markt als je die vervolgens niet deelt? Volgens ons helemaal niets. Daarom zijn wij open in wat wij doen. Open door klanten van ons in een case uit te werken en opgedane kennis te delen via onze blog.

Wat onze 100+
tevreden klanten zeggen

Wij bestaan om onze klanten te laten groeien. Dat doen wij op veel verschillende manieren op het gebied van digitale marketing én met succes, zo blijkt uit onze tevreden klanten.

Maximaal resultaat met digitale marketing

Groeien kan niet zonder goede digitale marketing. Voor ons is het vanzelfsprekend dat een klant met de inzet van marketing optimaal rendement haalt, een hogere naamsbekendheid en meer leads en omzet. Geheel passend bij de doelstellingen van het bedrijf.

Team Nijhuis staat bekend als toonaangevend digitaal marketing bureau. De inzet van digitale marketing is onmisbaar voor een bedrijf, in welke branche je ook opereert. Elke organisatie wil beter gevonden worden in Google. Hoge posities in Google zorgen immers voor bezoekers. Bezoekers zorgen voor omzet. Voordat je hiermee kan starten moet je eerst weten tegen wie je praat. Wie is je doelgroep, met welke boodschappen en via welke kanalen kan je hen bereiken? Of je nu beter gevonden wilt worden online, je huisstijl opnieuw wilt ontwikkelen, je klanten wilt bereiken via email of je advertenties in Google wilt optimaliseren.

Dagelijks worden wij als digitale marketing experts gevraagd voor onze dienstverlening op alle facetten van digitale marketing. Van uitgebreid on- en offline onderzoek, naar de strategie en plan van aanpak, tot compleet inbound marketingplan. Als Google AdWords bureau (Certified Google Partner) weet je bovendien dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het beheren van je Google AdWords campagnes.